Syok Gila Beli Telefon Vivo, Dapat Proton Saga Sebijik!


Bila kali terakhir korang beli telefon baru? Ada tak dapat kereta sebijik? Kalau takde, korang jangan risau sebab Vivo Malaysia ada promosi baek punya sempena jualan penghabisan tahun.

HADIAH TERKUMPUL BERJUMLAH RM1 JUTA!

Untuk pengetahuan korang, dengan pembelian sebuah peranti Vivo bernilai RM500 dan ke atas, korang sudah berpeluang untuk mendapat rebat 100% atau yang paling power sekali menang sebuah Proton Saga baharu! Memang gempak beb!


Tak susah pun nak dapat semua ni, korang ikut je cara-cara kat bawah ni ye:
  1. Berbelanja sebanyak RM500 dan ke atas dalam satu resit di mana-mana kedai Vivo.
  2. Daftar maklumat anda dalam borang cabutan bertuah.
  3. Jika bertuah, nama korang lah yang akan dicabut sebagai pemenang hadiah-hadiah hebat dari Vivo.



HARGA RUNTUH AKHIR TAHUN!

Selain cabutan bertuah yang super duper power ni, korang pun patut tahu yang Vivo tengah buat sale gila-gila! Untuk peranti Vivo V11i dengan fungsi Kamera AI, harga promosi sekarang hanyalah RM1,099. Peranti berskrin penuh pula menerima harga runtuh pada tag semurah RM499 sahaja!


Peranti-peranti terbaharu dan eksklusif Vivo seperti Vivo NEX, V11, V11i, dan banyak lagi model lain boleh dibeli di mana-mana kedai Vivo, pengedar rasmi, dan di kedai atas talian seperti Lazada, Shopee, 11street, Lmall, dan laman web rasmi Vivo sendiri, Vivo Store.

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh ikuti laman sosial rasmi Vivo Malaysia di Facebook, Twitter, Instagram dan Youtube.

Scroll to top