Kang Gary Kahwin Sorok-Sorok


SEOUL: Pengakuan bekas peserta Running Man, Kang Gary, 39, yang melangsungkan perkahwinan secara rahsia, semalam, turut mengundang kejutan rakannya dalam program realiti popular itu.

Menerusi pendedahan di laman sosial Instagramnya, beliau memaklumkan sepakat enggan mengadakan sebarang majlis, sebaliknya meraikan hari bersejarah mereka secara berdua saja.

"Hari ini saya mengahwini seseorang yang saya cintai. Kami tidak mengadakan upacara pernikahan. Kami sepakat melangsungkan hari ini secara privasi, hanya kami berdua.

"Isteri saya juga bukan selebriti. Namun, dia mampu menggetarkan hati saya. Saya tahu pengumuman ini menjadi berita yang mengejutkan. Kami mohon restu anda semua!

"Kami akan hidup bahagia selamanya. Dari Kang Gary," katanya menerusi keterangan panjang lebar bersama sekeping gambar pemandangan langit membiru dan daun menghijau di @kang_gary8888.


Status yang dikongsi pada petang semalam itu meraih lebih 294,000 'likes', malah daripada hampir 30,000 komen, rata-rata mendoakan kebahagiaan pasangan terbabit.

Terdahulu, ramai membuat telahan tanggungjawab bakal bergelar suami juga antara sebab Gary mengambil keputusan berundur daripada Running Man pada November lalu.

Biarpun membuat kenyataan mahu menumpukan perhatian terhadap kerjaya muziknya, kini ramai percaya beliau yang juga anggota kumpulan duo, Leessang, menjadikan ia hanya sebagai alasan.

Sementara itu, ramai menyangka Gary mempunyai hubungan istimewa dengan teman gandingannya, Song Ji Hyo, hingga mereka digelar sebagai Monday Couple.

Jangan lupa untuk LIKE Facebook BULETIN

Scroll to top