Foto Eksklusif Majlis Nikah Nora Danish & Nedim


Beberapa hari lalu, peminat dunia hiburan tanah air dimaklumkan dengan penyebaran kad jemputan majlis pernikahan selebriti terkenal, Nora Danish bersama kekasih hatinya, Nedim Nazri pada hari ini. Majlis pernikahan ini bukanlah pengalaman pertama buat kedua-dua pasangan yang sebelum ini pernah mendirikan rumahtangga dengan pasangan masing-masing, tetapi jodoh mereka tidak berpanjangan.


Walaubagaimanapun segelintir peminat meluahkan kekecewaan mereka selepas pelakon kesayangan mereka itu memaklumkan bahawa majlis pernikahan kedua pasangan tersebut diadakan secara tertutup, khas buat ahli keluarga terdekat sahaja.

Sebagai peminat pastinya mereka mahu mengikuti perkembangan majlis tersebut, ditambah lagi dengan teknologi zaman sekarang yang boleh merakamkan perjalanan majlis secara live sama ada melalui Facebook ataupun Instagram mereka.

Anda jangan risau, kami akan sentiasa bersedia untuk menyajikan anda foto-foto eksklusif daripada majlis pernikahan Nora Danish dan Nedim khas buat tatapan anda semua. Stay tuned~

UPDATE:

Scroll to top