Kini Lebih Senior


Alhamdulillah, selepas lebih kurang 2 tahun memulakan pengajian di Universiti Teknologi Petronas kini aku berada dalam tahun 2 Program Ijazah Kejuruteraan Petroleum.

Walaupun terasa seperti sudah lama belajar di sini, tetapi sebenarnya masih banyak lagi masa yang perlu aku habiskan dengan menuntut ilmu di sini sehingga aku berjaya menggenggam segulung ijazah dalam tempoh dua atau tiga tahun daripada sekarang.

Insyallah, doakan segalanya dipermudahkan oleh Allah. Amin.

Selain menjadi 'senior' di kampus UTP, aku juga boleh dikatakan "senior" dalam berblogging. Kalau ikut perkiraan, blog ini sudahpun wujud sejak tiga tahun yang lepas. Hehe..

Walaupun usia sudah menjangkau 3 tahun, namun blog ini masih lagi sama macam tu. Tak power rangers macam blog-blog yang lain.

Oh ya, kalau nak tahu seorang rakan blogger kita sedang menganjurkan sebuah kontes yang dinamakan Blogger Contest Tanah Arab 2013 dan pelbagai hadiah menarik tersedia untuk para pemenang yang bertuah nanti.

Korang semua dialu-alukan untuk join sebab contest ni terbuka kepada semua blogger, tak kira blogger baru ataupun blogger lama.

Untuk maklumat lanjut boleh klik pada poster promosi kontes di bawah ni:


Scroll to top