Vlog Fatin Liyana di YouTube

fatin-liyana


Baru je update pasal blogger Fatin Liyana dalam entri post 10 Blogger Terbaik Malaysia dan kini, blogger yang juga merupakan seorang doktor ini mula membuat vlog (video+blog) di akaun YouTube nya.

Video terkini yang dimuat naik oleh Fatin Liyana sendiri bertajuk, Suara Halus Bukan Bermaksud Gedik yang menjelaskan perkara sebenar disebalik kata-kata negatif yang dilemparkan oleh haters FL di luar sana.

So, kalau korang nak tau apa yang diceritakan dan disampaikan oleh Fatin Liyana dalam vlog nya tu, korang tengok lah sendiri video kat bawah ni ya. Sekian terima kasih.

Vlog Fatin Liyana di YouTube




Scroll to top