Siapa Shasha Mendoza? Profil dan Biodata

GAMBAR SHASHA MENDOZA



Pagi tadi aku bukak twitter, penuh dengan hashtag Sasha Mendoza ni. Aku sendiri pun tak kenal siapa budak ni, artis ke? So tanpa membuang masa aku pun cuba lah carik sendiri siapa sebenarnya Sasha Mendoza ni.. habis banjir timeline aku dengan nama dia je..

Lepas dah beberapa minit search pasal Sasha Mendoza ni kat google, gambar2 kat atas ni lah yang keluar. Tapi sayang still tak dapat jumpa lagi siapa sebenarnya dia ni. Takde profil or biodata langsung.

So aku pun malas nak google lebih-lebih, aku tanya lah dengan kawan-kawan kat twitter tu.. diorang cakap budak Sasha Mendoza ni tiba-tiba terkenal sebab komen dia pasal Himpunan Rakyat tempoh hari? Betul ke ?

Sumber gambar: Twitter Sasha Mendoza sendiri.

UPDATE: Akhbar Online The Star pun dah ulas pasal dia ni. BACA SINI.


To Shasha Mendoza: Good Luck ! :)

Scroll to top